Skip to content

Utleier

Link Boligutleie sørger for at eiendomsinvesteringen din er i gode hender

Ved å velge Link boligutleie som din eiendomsforvalter, vil du få en dyktig utleiemegler med flere års erfaring innen boligutleie.

Med et bredt nettverk av både bedriftskunder og privatkunder vil vi kunne bistå deg på en rekke områder. Vi vil hjelpe deg med å finne pålitelige leietakere, håndtere vedlikehold og reparasjoner, samt effektivt håndtere eventuelle konflikter som kan oppstå. 

apartments-for-rent_linkutleie_unsplash-foto-by-point3d-commercial-imaging

Registrer din utleiebolig

"*" obligatorisk felt

Utleieboligens adresse*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi tar oss av hele utleieprosessen for våre kunder.

Vi er et eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Leieforhold gjennom oss er trygt og enkelt for deg som boligeier. 

Som trygghet har alle våre boligeiere utleieforsikring dersom vi forvalter boligen. Denne dekker tapte inntekter på opptil seks måneders husleie og annet økonomisk tap (oppad begrenset til 500.000,-). Vi forskutterer også husleie ved mislighold.

Hva gjør vi for utleieren?

Befaring

Vi gjennomfører en befaring av utleieobjektet. Sammen går vi gjennom boligen og vårt produkt, samt estimerer forventet leiepris. Vi gir også tips om hva som bør gjøres for å oppnå høyest mulig pris. Kundemøtet er uforpliktende og kostnadsfritt.

Oppdragsinngåelse

Vi sender oppdragsavtale / forvaltningsavtale til signering med Bank-ID og innhenter nødvendig og lovpålagt informasjon.

Markedsføring

Vi anbefaler alltid å bruke vår fotograf for best mulig fremstilling av boligen.

Vi utarbeider deretter prospekt samt oppretter Finn-annonse.

Visning

Vi avholder visninger for interessenter

Interessenter

Vi håndterer alle henvendelser fra interessenter. Vi innhenter all relevant informasjon, utfører kredittsjekk og referansesjekk. Valget tar vi sammen med utleier.

Kontraktinngåelse

Vi sender leietilbud til utleier. Når utleier har akseptert leietaker, oppretter vi leiekontrakt og sender til signering med Bank-ID.

Overtakelse

Vi møter leietakeren for en grundig gjennomgang av objektet. Vi fyller ut en tilstandsrapport/ innflytningsprotokoll og sørger for at strøm og eventuelt andre tjenester blir overført til leietaker.

Forvaltning

Vi opprettholder kontakten med leietakeren gjennom hele leieforholdet. Du slipper å ha direkte kontakt med leietaker.

Betaling og sikkerhet

Vi sørger for opprettelse og innbetaling av husleie og depositum